Trygve Kase

Trygve Kase

Ortoped

Dr. Kase er spesialist i generell kirurgi, ortopedisk kirurgi og Idrettslege NIMF ved Medi3 Ringvoll Klinikken Oslo og Hobøl

 

Trygve Kase har spisskompetanse innen store deler av den ortopediske kirurgien og idrettstraumatologien spesielt. Han er meget rutinert, med lang fartstid og gode referanser i Norge og utland.

 

Trygve Kase har 17 års fartstid som lege for det norske fotballandslaget fram til 1999. Fikk med seg hele oppgangstiden for norsk fotball (Drillo) med World Cup i USA 1994 og France 1998. I tillegg har han vært medisinsk ansvarlig lege for flere toppidrettsklubber.

 

Trygve Kase importerte den kirurgiske behandlingen av Gilmore Groin (idrettslyske) fra England i 1985, og er den som har mest erfaring med dette inngrepet i Norden.

 

Trygve Kase er eier og driver av Kase Klinikken, som er lokalisert sammen med Medi3 Ringvoll Klinikken Hobøl.

 

Trygve Kase har 80% avtalepraksis i Helse Sør-Øst RHF. Dette er en spesialistpraksis i ortopedi som fungerer på lik linje med en ortopedisk poliklinikk i et offentlig sykehus.

 

Kase har lang erfaring innen klassisk ortopedisk kirurgi og idrettsmedisinsk kirurgi. Han har hatt kontakt med Dr. Gilmore fra 1980 tallet og er den første som startet kirurgisk behandling av idrettsskaden Gilmore Groin  i Norge. Kase har også et tett samarbeid med ortopeder ved Oslo Universitetssykehus, hvilket er dynamiserende og utviklende.

 

Trygve Kase er konsulterende kirurg/ortoped for en rekke topp-idrettsklubber og topp-idrettsutøvere. Kase utfører ca 6-700 operasjoner i året, hvorav 70 er fremre korsbåndoperasjoner.

 

Trygve Kase er en engasjert mann - her kan du lese noen av hans artikler publisert i diverse media:

 

NRK - Sykehus vil ikke ha privat hjelp tross fem års ventetid

 

Moss Avis - Toppidrett som varemerke

 

Aftenposten - Ideologi fremfor pasient?