Nesekirurgi ved Medi3 Oslo

Nesekirurgi ved Medi3 Oslo

 
Det er et fåtall kirurger i Norge som behersker plastisk operasjon av neser. Vi er derfor stolte av at Håvar Løseth, spesialist i Øre-Nese-Halssykdommer og Hode-Hals og Ansiktskirurgi, tilbyr private neseoperasjoner ved Medi3 i Oslo

Nesekirurgi er svært nøyaktig og presis kirurgi, og erfaring er veldig viktig. Løseth har tidligere jobbet ved ØNH/hode/hals-klinikken på Rikshospitalet, og vært tilknyttet neseseksjonen hvor kreftkirurgi og rekonstruksjon i samarbeid med plastiske kirurger var sentralt. Han jobber i dag som overlege ved Lovisenberg Sykehus i Oslo, hvor han opererer flere neser hver uke.

 

- Målsetningen er alltid at nesen ikke skal se operert ut. De fleste som ønsker nesekirurgi vil ha en normal nese, som er med på å skape harmoni i ansiktet, sier Løseth. God funksjon vektlegges svært høyt, da dette er viktig for god livskvalitet, men også for et varig godt estetisk resultat.

 

-En kosmetisk neseoperasjon kan forandre nesens form og størrelse. Ved nesekirurgi kan vi for eksempel fjerne en kul, endre form og størrelse på nesetippen og rette opp en skjev nese. Størrelsen og formen på neseborene kan også endres, sier Løseth.

 

Første skritt dersom du vurderer en neseoperasjon, er en konsultasjonstime hos Dr. Løseth for vurdering av nesen din. Time bestiller du på telefon 22 60 40 60 eller ved å bestille konsultasjon. Aldersgrensen for nesekirurgi er 20 år.

Her kan du lese mer om tilbudet

 

Bestill time

}

Oslo

Pilestredet park 7, inngang E

0176 Oslo

Åpningstider:

Mandag: 08:00 - 16:00

Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 -  16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

 

Hvordan kommer du deg til Medi3 med offentlig kommunikasjon?

Pilestredet Park ligger sentralt plassert i Oslo sentrum med nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er 3 minutter gange til Ullevålsveien med flere bussavganger, og 3 minutters gange til trikk i Pilestredet. Nærhet til Nationaltheatret, Stortinget og Holbergs plass.


Parkering


Det er eget parkeringsanlegg tilhørende Pilestredet Park 7. I tillegg er det betalingsplasser på forsiden av bygget for besøkende.  Parkering er mulig mot betaling (9309 | EasyPark)

 

 

www.medi3oslo.no